CX-5_SVP

Veće veselje i užitak u vožnji

Proslavite i poboljšajte svoju individualnost u stilu u novoj Mazdi CX-5 TAKUMI. Dizajnirana je tako da za njom svi okreću glave, na skijalištima ili dugotrajnim obiteljskim pustolovinama. Nema ničeg boljeg od posebnog izdanja SUV-a srednje klase koji će vas izdvojiti iz gomile.

Ponovno se zaljubite u vožnju. Uz najnoviju evoluciju nagrađivanog dizajna KODO: Duša pokreta i inovativnu tehnologiju Skyactiv, nova Mazda CX-5 TAKUMI svako će putovanje učiniti nezaboravnim pomoću mnoštva posebnih značajki i darežljive opreme. Sigurnost, udobnost i karakterističan stil automobila poboljšani su da bi se intenziviralo vaše zadovoljstvo u vožnji Jinba Ittai zajedno s LED prednjim svjetlima i elegantnim 19-inčnim naplatcima od aluminijske legure. Vozite najbolje od najboljeg.

Električna vrata prtljažnika

Vikendi daleko od doma, šoping i pustolovni izleti – sve je to lakše s električnim vratima prtljažnika. Jednostavno pritisnite gumb u automobilu, na prtljažniku ili koristite pametni ključ i automatski ga otvorite i zatvorite.

Upečatljivi 19-inčni naplatci od aluminijske legure

Privucite pažnju kamo god krenuli. Pos. izd. 19-in. napl. od alum. legure ističu vas u gomili i naglašavaju sportski izgled i eleg. nove Mazde CX-5 TAKUMI.

Veća sigurnost za veće uživanje

 

Pobolj. znač. i-ACTIVSENSE pružaju dod. sigurnost i zaštitu, npr. monitor s prikazom od 360° za jedn. parkiranje u gradu, prilag. sustav prednjih svjetala (AFS) za jednost. vožnju noću, jaka LED prednja svjetla i intel. sustav pomoći pri koč. u gradu (za vožnju unatrag) sprečava sudare pri niskim brzinama kada vozite unatrag (SCBSR)

Veći luksuz

 

Unutrašnjost dizajna KODO: Duša pokreta pruža veći luksuz, udobnost i eleganciju uz vrhunski upravljač presvučen kožom i grijana prednja sjedala koja vas griju u zimskim mjesecima.

Probna vožnja

 

U novoj Mazdi CX-5 TAKUMI upoznat ćete veći luksuz, udobnost i užitak.

Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.
Vrijednosti potrošnje goriva temelje se na službenim ispitnim rezultatima prema pravilima EU-a, dobivenim laboratorijskim ispitivanjima. Navedene su samo radi usporedbe i možda ne odražavaju vaše stvarne vozačke rezultate.
Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

Login